Selahattin Esim

Selahattin Esim

Bloomberg TV Gündem Teknoloji Programında Yazılım Sektörünü konuştuk

| 1 Comment

Bloomberg_TV2

Dün Hande Berktan hanımın sunduğu Bloomberg TV Gündem Teknoloji programının canlı yayın konuğu oldum. Hande Hanımın programlarına katılmaktan büyük zevk alıyorum. Hem gündemi yakın takip etmesi ve hemde can alıcı sorularla bizlerden önemli bilgileri alabilmesini son derece başarılı buluyorum.

Türk Yazılım Sektörü ve ihracatıyla ilgili görüşlerimi kısıtlı sürede paylaşmaya çalıştığım önemli mesajlar içeren programın canlı yayın linkini  aşağıda izlemek isteyenler için paylaşıyorum:

Bloomberg TV Kaydına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

http://www.medyatakip.com/medya_sistem/medya_data/gb/2015/07/14/h/201507-333549.mp4

Programda söylemek istediğim fakat fırsat bulamadığım TET Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dr. Fatih Ebiçlioğlu’una sektöre vermiş olduğu destek ve yaptığım çalışmalarda önümüzü açtığı için en samimi duygularımla teşekkürü burada yapmak istiyorum. Ülkemizin katma değer üreten Yazılım ve Bilişim sektörüne yapılan yatırımların stratejik öneme haiz olduğunu bilen vizyoner bir Başkanla çalışmak benim için büyük bir şanstır, bunu özellikle belirtmek isterim.

Hande Hanıma bir kez daha Yazılım Sektörünü anlatmamız için bize bu fırsatı vermesinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında gönülden başarılar dilerim.

 

One Comment

Bir Cevap Yazın

Required fields are marked *.