Selahattin Esim

Selahattin Esim

Güzel İnsan Necmi Sadıkoğlu’na büyük geçmiş olsun

| 0 comments

Değerli dostum Necmi Sadıkoğlu geçenlerde geçirmiş olduğu bir kaza sonucu sonrası sağlığı ile ilgili büyük bir sorun yaşamış ve benim bundan ancak bir ay sonra haberim olunca çok üzüldüm. Bugün kendisini yatmış olduğu hastanede ziyaret ettim ve sağlığının iyiye doğru gittiğini görmek bizleri çok mutlu etti.

Yıllardır STK’lar nezdinde aldığı her görevin altından büyük özveri ile kalkmasını bilen bu değerli kardeşimin eğer haberim olmadan başına birşey gelmiş olsaydı çok üzülecektim. Hayat çok kısa ve maalesef  hiçbir şey beklemeden Allah için sevdiğimiz, saydığımız güzel İnsanlar bir elin beş parmağını geçmiyor. Allah dostu olan insanlar iyi günde de kötü günde de aynı muhabbetle birbirlerine hürmet ve sevgi gösterirler.

Bu güzel insan yıllardır işinden,ailesinden feragat ederek insanlığa bir nebze faydası olacak umudu ile koşturup dururken inancı gereği bunu bir insanlık görevi olarak kabul etti. Onu hep içimizdeki yıldızlar dan birisi olarak gördüm. Maalesef yaşarken değerli insanlarımızın kıymetini bilmiyoruz.

Kendisine ve ailesine  geçmiş olsun dileklerimi tekrar iletirken dualarımız bu güzel insanın sağlığına çabuk kavuşması için olacaktır.

 

Bir Cevap Yazın

Required fields are marked *.